Sjokolade Langpanne (Glutenfri)

Sjokoladekake i langpanne med herlig strøssel.

Tilberedning:

  1. Bland med vann og olje.
  2. Fordel røren i en form.
  3. Inn i ovnen 25 minutter.

Ingredienser

Sukker, hvetestivelse*, kakaopulver 5 %, eggepulver, hevemiddel (E 450, E 500), aroma vanilje, eggehvitepulver, potetstivelse, salt, fortykningsmiddel (E 415), vann, glukosesirup, fargestoff (E100, E 120, E 141, E 150c, E 153, E 160a, E 1601b, E 172), vegetabilsk kokosolje, overflatebehandlingsmiddel (E 901).

*Hvetestivelse som inneholder mindre enn 0,002 g gluten pr 100 g — hvilket gjør at produktet kan merkes med glutenfritt.

Vekt

1090 g (750 g kakemiks, 300 g glasurmiks og 40 g strøssel)

Næringsinnhold

Energi kJ1500
Energi kcal350
Fett g13
- herav mettet fett g1,8
Karbohydrat g59
- herav sukkerarter g42
Kostfiber g0,9
Protein g1,8
Salt g0,6